FC Jalat Jalat
Turnaus, Boca, puolivälierä
Peliaika: 2x15 min juokseva

FC Jalat Jalat/2 - FC Pesu
2-2 (rp 2-3)

Tilastot
Joonas Huhtakangas (Jaakko Hänninen)
Joonas Huhtakangas
Kunle Ayoade
Jaakko Hänninen
Jaakko Hänninen

Peliraportti: FC Jalat Jalat/2 - FC Pesu
22.10.2006

Boca-turnauksen puolivälierissä vastaan asettui PC Pesu, joka kuului viime kaudella Kolmosen kärkikastiin sijoituttuaan lohkossaan kolmanneksi. Vastassa oli siis ennakkoon kova joukkue.

Jalat lähti kamppailuun myös hyvällä ja sunnuntaiaamuiseen ajankohtaan nähden yllättävän virkeällä kokoonpanolla. Vaihtomiehiäkin oli pelin alussa viisi. Hyvä niin, sillä jo minuutin pelin jälkeen Ville loukkasi nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Pesu pelasi hyvää peliä, mutta samoin teki Jalat ja alku oli varsin tasaista vääntöä. Ensimmäisen maalin iski Jalat, kun Jaska tykitti pienestä kulmasta ja Joonas siirsi reboundin tyhjiin. Tämän jälkeen Jalat olikin sitten pinteessä. Ensin tuomari puhalsi puolittaisen läpiajon jälkeisen pallonriiston vapariksi ja näytti perään punaista Kunlelle. Vapari ja seurannut vajaalla peluu selvittiin, mutta pian jouduttiin uudestaan vajaalle, kun Jaska suunsoitosta toisen keltaisen ollessaan vaihtopenkillä. Säännöt ovat hiukan epäselvät, mutta ilmeisesti vaihtopenkiltä poiston ei pitäisi tätä aiheuttaa. Tämänkin vajaan Jalat kesti ja tauolle päästiin 1-0 johdossa, mutta vaihtomiehistö oli hiipunut kahteen.

Toisella jaksolla Pesu painosti armotta ja Jalkojen kontrolli peliin hävisi. Puolustus kesti alun kuitenkin hyvin ja Joonas rokotti vaparista kesken vastustajan hallinnan. Kavennus roikkui ilmassa ja vihdoin 4 minuuttia ennen loppua se syntyi. Tästä alkoi tiivistunnelmainen loppurynnistys, joka valitettavasti päättyi onnekkaaseen tasoitukseen vain 10 sekuntia ennen loppua. Sinänsä hyvä veto otti hienoisen kimmokkeen Miikan jalasta, leijaili tolppaan ja pomppasi siitä torjuntaan heittäytyneen Jussin kädestä maaliin.

Jatkoaikaa ei turnauksessa käytetty, joten siirryttiin rankkarikisaan. Tämän FC Pesu voitti lukemin 2-3, kun kaikki sen vetäjät onnistuivat ja vastaavasti Jaloista Joonas epäonnistui. Muut vetäjät olivat Miika ja Matti.

Otteluohjelma
Sarjan tilastot