FC Jalat Jalat
Harrastemestaruus, 1. jatkokierros
Peliaika: 2x20 min juokseva

FCS - FC Jalat Jalat/2
1-2 (1-1)

Tilastot
Mikko Valkama (Jyrki Rämä)
Kunle Ayoade (Mikko Valkama)
Joonas Huhtakangas

Peliraportti: FCS - FC Jalat Jalat/2
20.03.2010

Jalat eteni jatko-otteluihin niukasti olemalla paras neljänneksi sijoittuneista joukkueista. Hämmentävästi vastassa ei ollut lohkovoittaja vaan toiseksi sijoittunut FCS. Moni Jalkojen pelaaja oli poissa riveistä, mutta onneksi lopulta saatiin kasaan kaksi kentällistä.

Ensimmäinen jakso alkoi tunnustellen. FCS:llä oli monta nuorta taitavaa pelaajaa, jotka yrittivät hanakasti, joskus vähän liiankin hanakasti, omaa ratkaisua. Jalat liikutteli palloa rauhallisesti ja varmasti, mutta paikkoihin ei ihan alussa päästy. Jakson edetessä Jalat onnistui luomaan tekopaikkoja, kun taas vastustajan hyökkäysyritykset päättyivät usein vetoon päin puolustajaa tai maalin ohi. Mikko siirsi Jalat johtoon hienolla pommilla. Pian tämän jälkeen Jussi loukkasi varpaansa, kun purkupotku osui suoraan samaa palloa tavoitelleen Miikan jalkapohjaan. Peli jatkui melko tasaisena taukoon asti, mutta harmittavasti vain muutama sekunti ennen jakson loppua FCS tasoitti näyttävän kuvion päätteeksi.

Tauolla Miika hyppäsi maalille, kun Jussin varvas ei kestänyt enää pelaamista. Toinen jakso oli ensimmäisen tapaan alusta asti hyvin tasainen. Nyt molempiin päin syntyi enemmän tilanteita, mutta sekä vastustajan veskari että Miika torjuivat hyvin. Noin viiden minuutin pelin jälkeen Joonas ja FCS:n pakki syöksyivät samaan palloon ja Joonas sai rytäkässä kyynärpään kasvoihin. Joonas hermostui ja hankki itselleen punaisen kortin. Kumma kukaan vastustajista ei saanut lappua seuranneesta kalabaliikista. Jalat pelasi seuranneen alivoiman järkevästi eikä FCS saanut hyvää paikkaa aikaiseksi. Jakson loppu oli vauhdikas. Jaloilla oli useita loistopaikkoja, mutta maalia ei meinannut syntyä. Myös Miika esitti muutaman loistotorjunnan. Vain minuutti ennen loppua Kunle ja Mikko onnistuivat iskemään Jalat johtoon, joka kesti loppuun asti.

Otteluohjelma
Sarjan tilastot