FC Jalat Jalat
Harrastemestaruus, finaali
Peliaika: 2x20 min juokseva

FC Jalat Jalat/2 - AC Banaali
2-5 (0-3)

Tilastot
Kunle Ayoade (Miika Kabata)
Ville Kuokkanen (Mikko Valkama)

Peliraportti: FC Jalat Jalat/2 - AC Banaali
28.03.2010

Historiallisessa finaalissa vastassa oli kaksi kertaa aiemmin kohdattu AC Banaali. Tällä kaudella alkulohkon ottelu päättyi Jalkojen voittoon 5-2 ja viime kauden ensimmäinen jatko-ottelu niin ikään Jaloille numeroin 3-2.

Ottelun alku oli varsin hermostunutta peliä. Jalat ei saanut millään samanlaista draivia kuin aiemmissa kauden jatko-otteluissa. Ottelun alun parhaat paikat olivat Banaalilla. Ensimmäinen maali syntyi ikävällä tavalla reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Ville menetti pallon alimpana pelaajana ja vastustaja pääsi tökkäämään halvan maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin Jalat sai loistavan paikan tasoitukseen, mutta pallo osui tolppaan. 10 minuutin tienoilla Banaalin pelaaja nousi vasenta laitaa ja syötti keskelle. Huonoksi onneksi pallo muutti suuntaa Jalkojen pelaajasta ja vieri suoraan vastustajalla, jolla oli helppo tehtävä pistää pallo maaliin. Kavennusta yritettiin kovasti, mutta usein sorruttiin liialliseen yksin yrittämiseen ja toisaalta missattiin muutama lähes avopaikka. Jakson lopulla Banaali onnistui vielä kerran, joten tauolle mentiin 0-3-tappiolla.

Toinen jakso alkoi siitä mihin edellinen jäi. Mikään ei oikein tuntunut onnistuvan Jaloilta. Viimeistely ei millään toiminut ja vastustajan veskari nappasi muutaman näyttävän kopin. Banaali lisäsi johtoaan läpiajon päätteeksi ennen kuin Jalat vihdoin onnistui Kunlen iskettyä pallon maaliin Miikan esityöstä. Aika alkoi loppua kesken ja epätoivoinen takaa-ajo loi paljon paikkoja myös vastustajalle. Jussi torjui monta kutia, mutta Banaali onnistui vielä kertaalleen. Ville kavensi vielä kulmasta, mutta enempää maaleja ei saatu aikaan. Niinpä AC Banaali vei mestaruuden ansaitusti numeroin 5-2. Harmi vain että Jalat ei päässyt pelillisesti sille tasolle millä oltiin muissa jatko-otteluissa.

Otteluohjelma
Sarjan tilastot